Sayfalar

10 Şubat 2012 Cuma

HARDAL OTU KAVURMASI




Malzemeler:
1 kg hardal otu,
2 orta boy soğan,
2 yumurta,
zeytinyağı,
tuz ve karabiber

Yapılışı:
Öncelikle otumuzu güzelce birkaç kez yıkayalım. Suyunu süzdürüp küçük küçük doğrayalım. Daha sonra soğanları küp küp doğrayıp tavaya alalım. Tuzunu ekleyip üzerine yağ gezdirip kavuralım. Hardal otunu ekleyip çok az su ilave ederek kapağı kapalı bir şekilde pişirelim. Pişen otlarımızın üzerine yumurtaları kırıp karıştıralım. 1-2 dk daha pişirelim. En son karabiberini ekleyip ocağın altını kapatalım.
Servis yaparken kırmızı pul biber serpebilirisiniz bu yemeğe çok yakışıyor.
Afiyet Olsun...

3 yorum:

  1. sevgili fatoşcum merhaba beni hatırladın mı blogcu.com dan şirintarifler seni burda görmek çok güzel ayrıca yemeğin çok güzel görünüyor ellerine sağlık ve son olarakta banada beklerim diyorum :)))

    YanıtlaSil
  2. değişik bir tarifmiş canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. hatırlamaz olurmusuyun elbette hatırladım canım evet buraya geçir yaptım ve tariflerimi de buraya taşımaya karar verdim epey zamanımı alıcak ama ne yapalım:))) güzel yorumun için teşekkür ediyorum seni de az sonra ziyater edicem canım sevgiler...
    Sevda hn. çok mersi. sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlar