Sayfalar

6 Mart 2018 Salı

A101 ile Alışverişlerinizi Keyifli ve Ekonomik Hale Getirin!



A101 ile Alışverişlerinizi Keyifli ve Ekonomik Hale Getirin!
 Söz konusu alışveriş olunca tercih edilebilecek pek çok zincir market seçeneği ile karşılaşabiliyoruz. Her biri geniş ürün seçenekleri ve makul fiyat politikaları ile müşterilerinin beğenisini toplamaya çalışıyor. Ancak bazı zincir marketler, gerek fiyatları gerekse zengin ürün seçenekleri ile tüm müşterilerinin beklentilerini karşılayabiliyor. Türkiye'nin 81. ilinde faaliyet gösteren A101, fiyat kalite açısından denge sağlayan zincir marketler arasında yer alıyor. Yenilikçi, cazip fiyatlı, kaliteli ve taze ürünlerin tümünü bu seçkin market şubelerinde görebileceksiniz. İhtiyacınız olan tüm ürünleri hemen en yakın şubenize giderek kolay şekilde satın alabilirsiniz.


Envai Çeşit Hesaplı Ürün Sizlerle!
A101 Aktüel market reyonlarında ihtiyacınıza yönelik tüm ürün seçenekleri ile karşılaşabileceksiniz. Beslenmeden bakıma, deterjandan ev elektroniğine, mutfak ekipmanlarından gıda dışı ürünlere kadar daha pek çok çeşit kategori ürünleri market reyonlarında müşterilerine sunuluyor. Et ve etli mamüller arasında yer alan tavuk, jambon, sosis, salam ve yumurta  gibi ürünler mutfaklarınızda enfes yemekler hazırlayabilmenize yardımcı oluyor. Doğal ortamlarda yetiştirilen meyve ve sebzeler, dalından toplandığı gibi ilk günkü tazeliği ile mutfaklarınıza ulaştırılıyor.
Bakliyat ve unlu mamül reyonları; İrmik, kakao, nişasta, şeker, un, pirinç ve pasta sosu gibi daha pek çok temel mutfak ihtiyaçlarınızı bir arada bulunduruyor. Közlenmiş ürünler, turşular, ketçap, mayonez, kabartma tozu, tuz, bulyon ve baharat çeşitleri de konserve&baharatlar arasında satışa sunuluyor.
Dondurma&dondurma ürünleri, kuruyemişler&cips, bisküvi&şekerleme gibi gıda ürünleri ise atıştırmalık olarak değerlendiriliyor. Tuzlu ve şekerli atıştırmalık ürünler arasından damak tadınıza uygun lezzetleri seçerek dizi ve film saatlerinizi renklendirebilirsiniz. Dilerseniz besleyici atıştırmalıkları seçerek ara  öğünlerinizde açlığınızı bastırabilirsiniz.

Her Perşembe Kampanyalar Kapıda!

  

Aktüel marketten alışveriş yapmayı seviyorsanız hakikaten çok şanslısınız. Fiyat açısından son derece hesaplı olan markette aynı zamanda sık sık kampanyalar da düzenleniyor. Marketinizde her hafta perşembe günleri aklınıza gelebilecek tüm ürün seçeneklerine dair sürpriz kampanyalara rastlayabileceksiniz. Tüm haftalık kampanyaları A101 online sitesinden takip edebilir veya telefonunuza indireceğiniz mobil uygulama üzerinden hafta hafta inceleyebilirsiniz. Dilerseniz düzenli olarak dağıtılan market broşürlerinden de güncel listelere dair bilgiler edinebilirsiniz. 


3 yorum:

Yorumlar