Sayfalar

12 Nisan 2017 Çarşamba

Lezzet.com 'da ki Nefis Kurabiye Tariflerini Gördünüz mü ?


Merhaba dostlarım,

Kurabiye üzerine konuşalım istiyorum bugün sizlerle. . .

Çayın, kahvenin yanında çokça tükettiğimiz, tatlısından tuzlusuna  pek çok çeşidi olan kurabiyeler. 5 çaylarının vazgeçilmezidir. Büyük küçük hepimizin sevdiği lezzetli atıştırmalıklardır öyle değil mi ?

Mutfağımdaki fanusun içi her zaman doludur, tatlı ya da tuzlu mutlaka bulundururum hazırda. Arada atıştırmak iyi oluyor...
Ya da yapıp buzluğa koyduğumda oluyor zaman zaman. Acil gelen misafirler için kurtarıcı oluyor, elimin altında her daim bulunduruyorum anlıyacağınız :))

Şimdilerde restoranlarda ve cafelerde de çayın kahvenin yanında minik kurabiyeler ikram ediliyor öyle diğil mi ? Ben çok seviyorum o minik olanları da...




Sizlere tarif ararken en çok girdiğim siteden Lezzet.com dan biraz bahsetmek istiyorum. Öyle her siteye girip tarif bakamıyorum. Tariflerine güvendiğim siteleri tercih ediyorum. Lezzet.com da pratik tarifleriyle ve görselleriyle aradığım tüm kurabiye tariflerine kolayca ulaşabiliyorum.





Değişik reçeteer denemeyi çok seviyorum biliyorsunuz. Sayfamda da sık sık kurabiye tarifleri paylaşıyorum. Adım kurabiyeci bloger'a çıkacak yakında bu yüzden :) 
Ama ne yapayım çok seviyorum yapmayı ve yedirmeyi...

Dediğim gibi güvenlir kaynaktan alınca hiç gerisine bakmıyorum. Tamamdır diyip başlıyorum denemeye ve sonuç mükemmel...

Lezzet.com daki tarifer tam da böyle. Kolayca istediğim tarife ulaşabiliyorum.
Tatlısı, tuzlusu, içi dolgulusu, üzeri soslusu, acılısı ve baharatlısına kadar pek çok çeşit ve güzellikte tarif mevcut bu güzel sitede. Hepsi denenmiş ve iyi tarifler. 





Günlerinizde değişik tarifler yapıp misafirlerinizin karşısına çıkmak istemez misiniz? Sitede birbirinden güzel kurabiye tarifleri sizi bekliyor diyebilirim.



Mutlaka damak tadınıza ve zevkinize uygun tarifleri bulacağınıza eminim.
Hem pratik, hem lezzetli hem de farklı tarifler arıyorsanız Lezzet.com 'u mutlaka ziyaret edin.


Sevgiler,


2 yorum:

  1. gerçekten hem lezzet olarak hem görünüm olarak başarılı tarifler paylaşıyorlar

    YanıtlaSil

Yorumlar