Sayfalar

4 Ocak 2016 Pazartesi

Çamaşır Yıkamanın Keyifli Hali

Ev işleri arasında her hanımın farklı favorileri vardır. Mesela kimi ütü yapmayı sever , bazıları ise yemek yapmayı. Sevdiğiniz işlerin size verdiği keyif ise bambaşkadır ve terapik etkileri vardır. Başka dünyalara gider, hayaller kurar, güzel anları hatırlar, planlar yaparsınız.

Size harika bir haberimiz var. Artık bu keyfi size yaşatan favorileriniz arasına çamaşırı da ekleyebilirsiniz :) Çünkü Rinso bunu mümkün kılıyor.

Rengarenk paketleri ile raflarda dururken bile enerjisini yansıtan Rinso, çamaşır yıkamayı kolay ve eğlenceli bir hale getiriyor. Rinso’nun Kır Bahcesi (Yeşil), Çiçek Bahcesi (Pembe) ve Büyülü Bahçe (Mor) şişeli sıvı deterjanları hem beyaz hem de renklileriniz için tortu bırakmayan bir temizlik vaad ediyor.

Rinso’nun gerçek eğlencesi, yıkama sonrası çamaşır makineninizi açtığınız anda başlıyor. Öyle ki kapağı açtığınız anda tertemiz çamaşırlarınıza eşlik eden muhteşem çiçek kokuları tüm banyoya yayıyor. İşte o an, hissettiğiniz duygular tarif edilmez. Sanki bir anda sevdiğiniz bir melodi çalmaya başlıyor ve o koku sizi alıp bambaşka bir yerlere götürüyor.

Bu kokular o kadar kalıcı ki tertemiz çamaşırlarınızı asarken, kuruturken, ütülerken ve tabii ki giyerken makineyi açtığınız o andaki duygular size kendini hatırlatmaya devam ediyor. Rinso kalıcı bahar kokuları ile çamaşır yıkamayı keyfe dönüştürüyor.

Mutluluk ve keyif zaten anlık değil midir? Mühim olan o anlara hayatınızda yer açmak. İşte Rinso bunu mümkün kılıyor.

 

Bir boomads advertorial içeriğidir.

2 yorum:

  1. Merhabalar.

    4 Yıl gurbette kaldım, iki yıl da askerlik. Emin olun çamaşırlarımızı hep elimizde ve leğende yıkadık. 1978 yılından 1992 yılına kadar, çamaşırlarımız yine hep elde ve leğenlerde yıkandı. Şimdiki insanlar teknolojinin değerini bilsinler. Ama bilmeleri için, önceden onlar da elde leğenlerde çamaşır yıkayacaklardı ki, işte ancak o zaman bilirlerdi makinanın değerini.

    Sizin bu Rinso'nuz o zamanlar yoktu. Çamaşır deterjanı, kil, soda vardı. Askerde iken, biraz daha rahattık. Neden mi? Van gölünün sodalı suyu çamaşırlarımızı bembeyaz ederdi. Dereye çamaşır yıkamaya giden kadınlar gibi, inerdik Van gölünün sahiline yıkardık çamaşırlarımızı. Şimdi askerin çamaşırı, çamaşırhanelerde büyük sanayi tipi makinalarda yıkanıyor herhalde.

    Yavuz Dizdar hocam, tüm bu kimyasalarrdan uzak durmamızı, eskiden kullandığımız tabi ürünleri kullanmamızı salık veriyor ama, ben hiçbir kadının onu dinlediğini sanmıyorum.
    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Recep bey,
      Ne güzel anlatmışsınız hikayenizi. keyifle okuyory her yorumunuzu bunu da inanın keyifle okudum.
      Evet şimdiki hanımlar çok şanslı, makineler ve deterjanlar sayesinde epey rahat ettiler.
      Tek tuşla pırıl pırıl oluyor çamaşırlarımız.
      Leke çıkarıcılar sayesinde de çıkmayan inatçı lekelerden kurtulduk :))
      İnanın teknolojinin ilerlemesiyle hayatımız o kadar değişti ki, annemi hatırlıyorum merdaneli makinaya su ilave ederek yıkardı çamaşırlarımızı...
      Ne zolruklar çektiler kimbilir...
      Çok teşekkürler değerli yorumunuz için,
      İyi günler diliyorum,
      sevgiler,

      Sil

Yorumlar