Sayfalar

16 Ocak 2016 Cumartesi

9. İzmir Yemek Bloğu Yazarları Toplantımız



Merhabalar :)

Her yıl iki kez bir araya geldiğimiz ve artık geleneksel hale gelen yemek bloğu yazarı arkadaşlarımda 15 Kasım günü yine bir birlikteydik.
Yine çok özenerek hazırlanmıştı komite arkadaşlarım, ince detaylar düşünülmüş ve herşey çok şıktı.
Ben pastaya bayıldım, konsept sonbahar temasıydı ve detaylar müthiş hoşuma gitti :)




Hülya Berkem Kadıoğlu benimtariflerim.blogspot.com.tr 
Selcen Korhan Şenocak http://almula2010.blogspot.com.tr/
Nurşen Karaoğlanoğlu Karabıyık http://gemyeli.blogspot.com.tr/
Hülya Toroğlu Dedeoğlu http://sihirliellerindunyasi.blogspot.com.tr/ 
Safiye Yaşar http://tascorbasi.com/ 
Öznur Korkut http://www.lezzetsenfonisi.com/
Sevilay Uçak http://lokumpilavi.blogspot.com/



Yukarıda isimlerini tek tek saydığım tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.
Ellerinize emeklerinize ve yüreklerinize sağlık hepinizin.

Toplantımızda aynı hobiyi paylaştığım arkadaşlarımla görüşme imkanı bulduğum için daha bir seviyorum buluşma günlerini. Sık sık bir araya gelemiyoruz ve bu toplantılarımız sayesinde bir araya gelip hasret gideriyoruz. En güzel tarafı da bu bence buluşmalarımızın. 



Elbetteki değerli firmalarımızda bizleri hiç yalnız bırakmıyorlar ve katılımlarıyla onurlandırıyorlar buluşmamızı...
Buluşmamıza katılan tüm sponspor firmalarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.



Her iki misafimi de öyle çok seviyorum ki,
Ahmet beyle görüşmemizde yemek bloğu arkadaşlarımdan ve geleneksel hale gelen buluşmalarımızdan bahsetmiştim. Kendisi de tarih yaklaşınca haber verirsen seve seve gelirim demişti. Sağolsun ricamı kırmayıp geldi...
Sağ tarafımda İzmir Gourmet Guide Dergisi Yazarlarından sevgili Ahmet Güzelyağdöken ve sol tarafımda ise http://www.gevrekandginger.com/ 'un yaratıcısı sevgili Haluk Özyavuz..
Beni nasıl mutlu ettiniz anlatamam...
Ahmet bey bizlere bir de jest yaptı Gourmet Guide Dergisinden hediye etti..
Haluk bey ve Ahmet bey sonsuz teşekkürler her ikinize de...











Beta Tea: Kesinlikle çok başarılı bir çay, etkinlikte ikram edildi kokusuna bayıldım. Bağımlılık yapabilir benden söylemesi :) Katılımlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum...



Fairy: Katılımınızdan dolayı sonsuz teşekkürler. Gülhan Kara'nın yemek kitabına bayıldım. Tarifler harika...


FARMASI: İlk kez deneyeceğim bir marka. Kremlerinin kokusu çok hoş...
Katılımınız için sonsuz teşekkürler...





OVERDOSE COFFEE: Overdose eski bir bilgisayar programcısı olan Ersin bey ile moda bloggerı eşi Emel hanım ile bir yıllık yorucu İstanbul deneyiminden sonra İzmir’e dönüp kurdukları üçüncü nesil bir kahve dükkanı.
Küçük dükkanlarında kendi kavurdukları kahve çekirdekleri ile geleneksel yöntemlerin yanında V60, Chemex, Syphon, Aeropress ve Cold Drip gibi üçüncü nesil demleme yöntemleri ile kahve demliyorlar Ayrıca kahvenize eşlik edecek ev yapımı kek ve kurabiyeler de sunuluyor. Bizzat kendim tatlarına baktım şahaneler. Yer Alsancak Ordu Evinin tam karşısında mutlaka uğrayın derim :)

Toplantı boyunca birbirinden leziz kahveleriyle sunum yaptılar.
Katılımınızdan dolayı sonsuz teşekkürler....


Rummo : Nefis makarnalarının lezzetini bilmeyen yoktur herhalde...
Toplantımıza kattığınız lezzet için çok teşekkürler :)


Durance: Mis gibi kokan Vücut Losyonuna ve lavanta kokulu kitap ayracına bayıldım. Katılımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler...





Susitaş: Yeni sponsorlarımızdan kendileri. Özenli hediye paketiniz çok hoştu. Kaparıye bayıldım:) Toplantımıza renk kattınız, ilginiz için sonsuz teşekkürler.


 Ecocotton: %100 organik ve ekolojik ev tekstil ürünleri ile toplantımıza renk katan Ecocotton'a bu güzel hediyesi için sonsuz teşekkürler :)


Orkide Yağları: İzmir'in gururu olan Orkide Yağları da bu toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan firmalar arasındaydı. KatılımlarındaN dolayı çok mutlu oldum, bundan sonraki buluşmalarımızda aynı desteği görmek istiyorum...
Kendilerine sonsuz teşekkürler...

Chef Seasons: Yemeklerimde baharatları çok kullanırım. Her baharatın şifalı olduğuna da inanıım. Salatalarıma bile ekliyorum o derece baharata düşkünüm.
Toplantımızda Chef Seasons firmasını aramızda görmekten inanılmaz mutlu oldum. Ve farklı tatlardaki baharatları beni benden aldı diyebilirim. Denemek için sabırsızlanıyorum. Katkılarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler...


Duru Bulgur: 1935 yılında faliyet göstermeye başlayan Duru Bulgurun hayatımızdaki yeri çok büyük. Kalitesine inandığım tek firma diyebilirim. Gün geçtikçe de kendini yenileyen ve arge çalışmaları yapan yenilikçi bir firma. Şehriyeli Bulgur'unu çok sık yaparım fakat bu kez Nohutlu ve Mantarlısını da görünce bir kez daha lendilerine hayran kaldım... Kendisini sürekli yenileyen ve fark yaratan firmaları ayakta alkışlamak geliyor içimden. İnaılmaz keyif alıyorum yapılanları gördükçe..Sizi tekrar aramızda görmek beni çok mutlu etti. Sonsuz teşekkürler Duru Bulgur...


Pınar: Bizim evde süt ve süt ürünleri çok tüketilir. Özellikle ben ve kızım tam bir peynir canavarıyız diyebilirim. E tabii ürün alırken de bildiğim güvendiğim markaları tercih ediyorum her zaman. Pınar2ın Süzme Peynir'ini denemiş ve çok beğenmiştik. Afiyetle de yedik. Sizi aamızda görmekten mutluluk duydum.
Katkılarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler...



Pakmaya: Bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen bir diğer firmamız olan Pakmaya da bu buluşmamızda bizlerleydi. Sütlaç, Keşkül, Muhallebi, Puding, Spangle'nin yanında, ürün yelpazesini daha da genişleterek Bitter ve Sütlü Parça Çikolata / Kurabiye çikolatasını da eklemiş...
Benim gibi çikolata aşığı birine verilebilecek en güzel hediye diyebilirim :) 
Sürekli kendini yenileyen firmaları çok seviyorum ve Pakmaya ailesini de gönülden tebrik ediyorum, harikasınız...
Aramızda olduğunuz için tekrar çok teşekkürler...



Koroplast: Mutfaktaki en büyük yardımcılarımız diyebilirim Koroplast ürünleri için. Her zamanda yedeklerim. Elimin altında hep bulundururum. Kullanışlı ve hayatımıza kattığı pratikliği ile Koroplast hanımların kalbinde taht kurdu diyebilirim :) Buluşmamıza destek verdiğiniz için sonsuz teşekkürler...



Egem Un: Katılımınızdan dolayı sonsuz teşekkürler..



Kenton: Sıcak Çikolatasına bayılıyorum. Geniş ürün yelpazesiyle tüketiciye seçenek sunan Kenton Ailesini aramızda görmek beni çok mutlu etti..
Katkılarınızdan dolayı sonsuz teşekkürler...



Kikkoman: Soya sosunu kullanıyorum zaten. Şimdi Doğal Fermenteli Soya sosunun yanında bir de, Glutensiz Soya Sosunu da üretmişler.
Üstelik şöyle bir özelliği var bu sosun. Çölyak hastası değilseniz bile bu sosu rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Özellikle retorantlarda bence çok kullanışlı bir ürün diye düşünüyorum. Tek ürünle farklı tüketiciye hitap edilecek olması bence mükemmel. Bir de Helal Sertifikalı oluşu ürünü baştacı yapmaya yeter..
Yenilikçi bir firma daha :)
Katılımınızdan dolayı sonsuz teşekkürler...





Muratbey: Birbirinden lezzetli peynir çeşitleri ile Muratbey Peynirleri kahvaltımızda bize eşlik etti. Ayrıca çekiliş için de harika bir paket hazırlamışlar...
Katılımınızdan dolayı sonsuz teşekkürler :)



Dr.Oetker: Her toplantımızda desteğini, varlığını hissettiren çok özel bir firmadır Dr. Oetker benim için. Onlarla bağım çok kuvvetli. İletişimimiz çok iyi. Herhangi bir ürün ile ilgili ne zaman arasam yardımcı oluyor, çözüm üretiyorlar hemen sağolsunlar. İlgilerine alakalarına ne kadar teşekkür etsem az.
Yine bizi yalnız bırakmadınız.. Hem ürünlerinizle hem de çekiliş için hazırladığınız paketlerle bizlere destek verdiniz.
Herşey için teşekkürler sevgili Dr. Oetker Ailesi..



Özay İzmir GastronomiBirbirinden farklı şekillerde bambu ürünleri, kepçeleri ve Buzil marka temizlik ürünleri ile toplantımıza katkılarından ötürü Özay İzmir Gastronomi'ye çok teşekkür ederiz.





Katılım gösteren tüm firmalarımıza sonsuz teşekkürler...







Happy Pan: Çekilişte bana Happy Panda bir akşam yemeği çıktı :)
Yer olarak da bize yakın Happy Pan, eşim ve kızımla birlikte harika ev yapımı makarna yedik. Ben Bolonez Soslu tersih ettim :) Nasıl taze, nasıl güzel anlatamam. Anne-oğul birlikte işletiyorlar mekanı. Biraz sohbet ettim ayaküstü. Çok iyiler güler yüzlü ve samimi.. Kesinlikle tavsiye ediyorum yolunuz buralara düşerse mutlaka uğrayın diyorum.
Buluşmamıza katılımınızdan dolayı sonsuz teşekkürler Happy Pan...




Canlarımla birlikte çok keyifli bir gün geçirdik...





Luminy Yaşam Koçluğu Pilates ve Spor Merkezi sahibi canım arkadaşım Canan Yıldırım Korkmaz da buluşmamızın sponsorlarındandı yine :)
Ayrıca Kule Cafe Brasserie'nin de sahibi kendisi..

Kendisine çok çok teşekkürler bizleri desteklediği için....






Canan ve Mert desteğiniz için tekrar çok teşekkürler canlarım :)

Buluşmamıza emeği geçen herkese teşekkürler....



Yeni komiteye şimdiden başarılan kolaylıklar diliyorum...
Bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın,
Hoşçakalın...





11 yorum:

  1. Emeğine sağlık Fatmacım, nefis bi post olmuş ;) görüşmek dileğiyle canım, öpüyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herşey için teşekkürler canım, inan çok keyif aldım :)
      sevgiler,

      Sil
  2. Ne güzel bir etkinlik olmuş... Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  3. Herşey harika görünüyor! Çok güzel bi post olmuş,emeğinize sağlık! sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  4. sosyal medyanın bu kadar doğru bir amaç için kullanılıyor olduğunu görmek beni mutlu etti. Umarım sanal alemi olduğundan farklı görenler için örnek teşkil eder.

    YanıtlaSil
  5. Canım ne kadar keyifli bir etkinlikti.. Özellikle süprizin çok hoştu. Haluk Bey ve Ahmet Beyle instagramdan sürekli yazışıyorum ama tanışmamıştık henüz. Vesile olduğun için teşekkür ederim. Sevgilerimi öpücüklerimi bıraktım..:))

    YanıtlaSil
  6. Konseptimize uygun paylaşımın çok nazikçe canım. Ellerine sağlık güzel paylaşımın için .

    YanıtlaSil
  7. Enfes bir gündü Fatmacığım, okudukça yine anıyorum. sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Sungguh artikel yang sangat bagus dan penulisan kata-kata juga sangat baik.

    Aku senang membaca artikel pada situs website ini.

    Aku juga memiliki beberapa situs yang bisa dijadikan bacaan untuk teman teman semua. Jika berkenan, silahkan kunjungi situs yang aku miliki:

    http://192.236.176.189/

    YanıtlaSil

Yorumlar