Sayfalar

12 Kasım 2015 Perşembe

Pril ve Açelya Akkoyun ile İzmir Blogger Buluşması



Merhabalar,
Geçtiğimiz günlerde Pril' in marka yüzü olan Açelya Akkoyun ve harika ekibi ile bir araya geldik yine. Biliyorsunuz geçen senenin Pril Türkiye' nin En Hamarat bayanı seçilmiştim ve bir gün boyunca beni İstanbulda ağırlamışlardı.. Hayatımda deneyimlediğim en keyifli günlerden birisiydi diyebilirim sizlere... Ben Pril markasına ve ekibine çok güveniyorum. Evimde de kullandığım te markadır yıllardır Pril...



Bu yılda Forum Bornova  Midpoint’te gerçekleşen etkinliğimiz de, samimi bir ortamda hem yemeğimizi yedik hem de bol bol sohbet ettik.


Açelya hanım her zamanki gibi mütevazi tavrıyla, canayakınlığıyla ve güler yüzüyle bize kendinden bahsetti. O kadar çok seviyorum ki kendisini aileden biri gibi... Samimiyetine, sıcaklığına ve doğallaığına hayran olamamk elde değil. Bu arada inanılmaz zayıflamış kendisi... Ekranlar olduğundan kilolu gösteriyor insanı bu bir gerçek. Zaten güzel ve zarif bir bayan şu an çok daha güzelleşmiş gördüm..




 Evet devam ediyorum etkinlikten bahsetmeye sizlere...

Yemeğin ardından Açelya Akkoyun ile birlikte PRİL’in  ” Türkiye’nin En Hamarat Hanımı ‘ yarışmalarının  yapıldığı , Bornova Forum’da kurulan standlara geçtik. En çok bulaşığı , en kısa sürede bulaşık makinesine yerleştirme yarışmasını izledik. Hediyelerin dağıtıldığı, çok keyifli etkinlik akşama kadar sürdü..




İnstagram üzerinden yepyeni yarışmaları takip etmek isterseniz tıklamanız yeterli...
Türkiye’de 7 farklı şehirde etkinlik planlayan PRİL in ilk durağı İzmir oldu. Bu güzel buluşmada HENKEL ve SAMSUNG ailesi de desteklerini esirgemediler ve bizi yalnız bırakmadılar. 
Pril, ziyaret ettiği şehirlerde birbirinden güzel sürprizler ve keyifli etkinlikler yapıyor. Aynı zamanda marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte bu şehirlerde hanımlarla buluşan Pril, gerçekleştirdiği keyifli yarışmalar ile o şehrin en hamarat hanımlarını belirliyor. Diğer şehirlerden gelecek birincileri İstanbul’da buluşturarak ve yarışma sonucunda kazanan kişiye Samsung Beyaz eşya seti hediye edecek. 

 (@PrilTurkiye) resmi Instagram hesabından da Prili ve etkinliklerini takip edebilirsiniz.

Bu arada sizlerin ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir yarışma haberi daha vermek istiyorum.

Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril, @PrilTurkiye resmi Instagram hesabın üzerinden de ödüllü bir yarışma gerçekleştiriyor. @PrilTurkiye Instagram hesabını takip edip, fotoğrafını #enhamaratbenim Hashtag’i ile @PrilTurkiye’yi mentionlayarak paylaşanlar, Pril’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

PRİL ile paylaş, kazan, sürpriz hediyeleri kaçırma…!

E bunca sözün ardından hep birlikte ne diyoruz......
" Hamarat hanımlar, PRİL ile ışıldar " :))



Çok keyif aldığım yine bu güzel buluşmadan, emeği geçen herkese öncelikle de Işıl hanım' a, Med Partners Reklamcılık Müge hanıma sonsuz teşekkürler...:)
Bir başka etkinlikte tekrar görüşmek dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar