Sayfalar

10 Şubat 2015 Salı

DİŞ PASTASI ( Doruk Bebek için hazırlandı )


Merhaba canlarım,
Bugün sizlerin karşısına şirin bir pastayla çıkıyorum :)
Şeker hamurlu pasta konusunda ne kadar istekli ve hevesli olsam da şu cesaretimi bir türlü yenemiyorum. Teknik anlamda donanımlı olmak gerektiğine inanıyorum ve bunun için de şu sıralara hiç vaktim yok. 
Çok yakın bir arkadaşımın oğlu için diş buğdayı partisi düzenledi. Benden de parti için pasta siparişi verdi. Önce yok ben yapamam kendime daha güvenmiyorum desem de ısrarla ben anlamam, bizim pastamızı sen yapacaksın dedi :)) Çok heyecanlandım, gelecek davetlileri ve pastayı düşündükçe beni daha bir heyecan ve panik sarmıştı. Önce nette küçük bir gezintiye çıktım, diş şeklinde pastaları gördüm inanılmaz şirin gözüküyorlardı ama ben yapabilecek miyim diye sordum kendime...
Pandispanyasını yaptım 1 gece öncesinden, sabah da erken kalkıp kolları sıvadım hemen :)) 3-4 saatlik bir çalışma sonucunda da ortaya bu şirin pastamız çıktı.
Bakalım sizlerin yorumu nasıl olacak. Ümit vaadediyor mu ne dersiniz ???
Daha çok öğreneceğim ve dikkat etmem gereken püf noktaları var mutlaka. 
İlk sipariş için nasıl olmuşşş....
Bu hafta bir tane daha sipariş aldım, inşallah elim alıştıkça daha da hatasız kusursuz olacaklar...
Parti de herkes pastayı hem görsel olarak hem de lezzet olarak çok beğendiklerini dile getirdiler, bu da beni inanılmaz mutlu etti.
Çünkü görselliği kadar tadı da benim için önemliydi. Büyük bir sınavdan alnımın akıyla çıkmanın huzuru vardı o gece içimde :)))
Sizleri bu şirin pastamla başbaşa bıakıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum. Her türlü yoruma açığım canlarım, kendimi geliştirmek istiyorum çünkü...
Doruk'uma da sağlık, mutlulukla geçireceği nice güzel yaşlar diliyorum. Gülhak'cım canım benim beni cesaretlendirdiğin için ve her zaman yanımda olduğun için teşekkür ediyorum sana. Yavrularınızla çok mutlu olun inşallah sizi çok seviyorum. . .







Hepinize keyifli bir gün diliyorum. 
İzmir'den kucak dolusu sevgiler... 

6 yorum:

  1. canım bence ilk yapışına göre çok güzel olmuş ben bayıldım bu pasta yemelik değil tam seyirlik olmuş :) ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. valla bu acemilik eseriyse profosyonel oldugunda nasıl olur bilmiyorum kusursuz gorunuyor bayıldım tebrik ederim ;)

    YanıtlaSil
  3. Daha ne olsun? harika görünüyor. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Harika görünüyorlar. Ben bayıldım, eminim lezzeti de görüntüsü kadar güzeldir. Bence siz ilk sınavı hayırlısı ile atlatmışsınız. Ellerinize sağlık....

    YanıtlaSil
  5. Harika görünüyor. :))) Bloğunu yeni takibe aldım. Bana da gelirsen çok sevinirim. :))
    www.makyajdunyam.com

    YanıtlaSil
  6. Bence ilk sipariş için gayet iyi görünüyor. Üstelik kurabiyeler bile tek tip değil. Heyecanla ve istekle yapılan her şey sonunda amacına ulaşır. Doruk içinde sağlıklı bir ömür diliyorum. Tebrikler. :))

    YanıtlaSil

Yorumlar