Sayfalar

27 Kasım 2014 Perşembe

7. İZMİR YEMEK BLOĞU YAZARLAR BULUŞMAMIZ


Merhabalar sevgili blogcanlarım,
Her sene düzenlediğimiz geleneksel hale gelen bloger buluşmamızı bu yıl da 7. sini 16 Kasım Pazar günü Hitay Plaza' da gerçekleştirdik. Çok keyifli, eğlenceli güzel bir gündü. Hep birlikte olmanın verdiği mutluluk çok başka :) 
Fotoğrafta gördüğünüz bizler de bu seneki komiteydik efendim :)))
Komitede olmanın hem zor hemde çok keyifli yanları var. 
Zor yanı üzerinizde bir sorumluluk hissinin oluşması, ayrı ayrı emek ve çaba isteyen birşey gerçekten. Keyifli yanıysa komitedeki diğer arkadaşlarımla sık sık bir araya gelmek :) Bu buluşmalarımızda brbirimizi çok daha yakından tanıma fırsatı ve sohbet etme imkanı bulduk ....
Her birinizi ayrı ayrı çok sevdi arkadaşlar, biz gerçekten çok iyi bir ekiptik. Sizleri tanımaktan inanılmaz mutluluk duydum. Arada yine buluşmaya devam edelim olur mu , alışkanlık yaptı çünkü :))

Sizlere komitemi tanıtmak istiyorum...
Gözde Demirci ( gözdetarifler )Şeniz Akgündüz  (Çocuklarla Mutfakta )
Müjgan Daşkın ( Sofrakeyfim )Oya Genç ( İzmirdenlezzetler ) 


Tek gayemiz olan keyifli bir gün geçirebilmek adına çok çabaladık, ve sürekli fikir alışverişinde bulunduk, önerilerimiz ve tavsiyelerimiz oldu birbirimize. 
Bu gerçekten bir ekip işi, ekipteki halkalar ne kadar sağlamsa ortaya çıkan iş de bence o kadar güzel oluyor. İnşallah hepiniz memnun kalmışsınızdır. Elimizden geldiğince dilimizin döndüğünce sizlere birşeyler aktarmak istedik.
Komitedeki her biri benim için çok özel arkadaşlarım...  Sizi çok ama çok seviyorum :) İyi ki bir önceki komite bizleri seçmiş diyorum...

Etkinliğimiz için mekan olarak gelen arkadaşlarımızın ulaşım sıkıntısı çekmeyeceği kolay bir yer olmasına özen gösterdik. Verilen ikramların temiz ve kaliteli olmasına dikkat ettik. Manzarasından söz etmiyorum bile, görüyorsunuz fotoğraflardan deniz manzaralı harika bir mekan:))
  

HİTAY PLAZA çok rahat ettiğimiz ve nazımızın geçtiği bir yer oldu bence :)
Ali bey sağolsun bizi kırmadı ne istediysek yaptı...

 

Gelen misafirlerimize küçük hediyelerimiz de oldu tabiiki. Biraz özendik diyebilirim bu buluşma için. Her detayı düşündük. Bir gün öncesinden hemen hemen tüm hazırlığımızı tamamlamıştık. Herşey yerine yerleşmişti. Buluşmaya hazırdık :)) Masanın üzerinde gördüğünüz şirin kutuların içinde neler olduğunu merak ediyor musunuz ???



DUSE AKSESUAR ; İnsanın bakınca içinin açıldığı bu birbirinden güzel sabunları Duygu Hanım bizler için hazırladı. Duygu Hanım'cım size ne kadar teşekkür etsem az gerçekten. Çok teşekkür ediyorum. Ellerinize, emeklerinize sağlık...
https://www.facebook.com/DuseAksesuar


Yine güzel bir sürpriz vardı sırada; buzdolabı magneti :)
Bizden size küçük bir hatıra kalsın istedik baktıkça bizleri hatırlayın :)


OKUR SABUNLARI; Babadan oğula geçen bir firma. Farklı ürün seçenekleri ile üretim yapan Okur Sabunları bizim için tamamıyla doğal zeytinyağlı sabunlar ürettiler. Teşekkür ediyorum kendilerine. http://okursabun.com.tr/

Evet gelelim organizasyonumuza..
Sabah erken başladığımız için açık büfe kahvaltı olarak ayaraldık menüyü...



İzmir’in meşhur boyozu ve fırında pişmiş yumurtası yine İzmir’in meşhur Boyozu ALSANCAK DOSTLAR FIRINDAN geldi :) Toplantımzıda İstanbul'dan gelen misafirlerimizin olduğunu da duyunca yetiştirdiler bu güzellikleri bizlere. Kahvaltımıza renk kattılar. Katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlarımız yavaş yavaş gelmeye başladığında bizde heyecan daha çok arttı. Kapıda kendilerini çok cici sürprizler bekliyordu...
Sıcak bir karşılama yapmak için önce sevgili İPEKSİ TATLAR‘ ın sahibi İpek ablaya yaptırdığımız logolu çikolatalardan ikram ettik. Ellerine sağlık İpek ablacım çok nefislerdi, sağlıklı çikolata yedik sayende :))))



Bir de çekilişimizde  kullanmak üzere minik şişeler de renkli kolonyalar sunduk. Bu cici kolonyalar da bizler için RENKLİ KOLONYA Nilay hanımın ellerinden çıktı. Çok ama çok beğendik kolonyalarımızı Nilay hanımcım ellerinize, emeklerinize sağlık.
http://renklikolonya.blogspot.com.tr/

Toplantımızda güzel sürpriz misafirlerimiz de vardı. 
İstanbul’dan gelen iki şefimiz bizimle birlikteydi buluşmamızda.
Osmanlı Mutfağı hakkında kitapları bulunan engin bir bilgiye sahip olan değerli şefimiz Yunus Emre AKKOR ... Çok yoğun olan çalışma temposu olmasına rağmen beni kırmayarak davetimi kabul etti, birkaç saatliğine de olsa gelmek istedi. Sohbet ettik merak ettiklerimizi sorduk kendisine. Ve çok güzel bilgiler aktardı bizlere. Kendisine buradan bir kez daha teşekkürlerimi gönderiyorum.
REDMONDTÜRKİYE‘nin Yemek Şefi olan Filiz ÇATALKAYA ORHAN
Filiz'cim misafirim oldun çok teşekkürler iyi ki geldin canım benim...
En kısa zamanda tekrar birlikte olabilmeyi diliyorum sizlerle :))


Osmanlı Mutfağı konusunda inanılmaz bir bilgi birikimine sahip olan Yunus şefimiz bizlere evde nasıl dondurma yapabiliriz kısaca anlattı ve de geleneklerimizi unutulmaya yüz tutmuş tariflerimizi gün yüzüne çıkartmamız gerektiğinden bahsetti. Bu güzel bilgiler için tekra tekrar teşekkürler şefim. İyi ki geldiniz, yolunuz açık olsun. . .

İkinci misafirimiz ise; REDMONDTÜRKİYE nin yemek Şefi Sevgili Filiz ÇATALKAYA ORHAN  .Bir çok arkadaşımızın blogger olarak tanıdığı Filiz etkinliğimize REDMOND‘ un şahane Çok Amaçlı Pişiricisi (multicooker) ile sponsor oldu. Gerçekten muhteşem bir ürün… Çekilişe dahil ettiğimiz çok amaçlı pişirici (multicooker) talihli bir arkadaşımıza çıktı. Sevgili Filiz'e çok teşekkür ediyorum. İyi ki geldin misafirim oldun. Çok şey paylaştık birlikte.
İnşallah bir daha yolun düşer İzmir'e ve tekrar birlikte oluruz :)



Birlikte bir foto çekilmeden olmaz dedik :)
Ayrıca REDMOND web sitesinde yaptığımız toplantı ile ilgili bir haberde yayınlanmış :)) Okumak isterseniz işte linki...Redmond etkinlik yazısı


Toplantımıza sponsor olan firmalarımız;


HENKEL : Ürün çeşitliliği ile evimizin baştacı olan Henkel’ e,Pril tablet,Vernel,Pril Power,Bref ve Clin ile bize destek verdikleri için teşekkür ederiz. Sibel hanımcım çok teşekkürler size de...
 http://www.henkel.com.tr
FEAST ; Dondurulmış ürünleri ile mutfağımıza kolaylık sağlayan Feast’ e katılımından dolayı teşekkür ederim. Sarı ve Lacivert renklerde polar şalları çok güzeldi. Yanında Notluk, kalem ve Rüzgar gülü vardı..:))
FEAST CAKE STUDIO ortak yapımı.Çok güzel ürünleri bize tanıttılar. Kalpli cheese cake ve Feast CAKE STUDIO' nun özel ürünlerinden Tahıllı kraker.Tchibo mağzalarından satışa sunulmuş.Çilekli mangolia… süper bir ürün yelpazesini sundular... 
Deniz hanıma ve Dilek Yetkiner'e çok çok teşekkürler... 
http://www.feast.com.tr/


KESKİNOĞLU;Toplantımıza filetofit tavuk göğsü, pratik tavuk suyu ve yumurta oluşan bir paketle sponsor olarak destek verdiler. Teşekkür ediyoruz. Firmadan gelen Pelin hanımla da fotoğraf çektirelim istedik :))
http://www.keskinoglu.com.tr/


DOĞADAN; Yeşil Çayı tarçınlı kokusu bence muhteşem. 
Yanında yeşil fincanı hediyeli :) Çok şık... 
Rana hanımcım bu güzel hediyeleriniz için çok teşekkür ediyorum sizlere...
http://www.dogadan.com.tr/


CALVE KETÇAP; Evimizin vazgeçilmezi. Teşekkürler :)
http://www.calve.com.tr



LİPTON ÇAY ; Gönderdiğiniz ürünler için çok çok teeşkkür ediyorum.

 http://www.lipton.com.tr/


BECEL :  Evimde de kullandığım harika bir ürün. Etkinliğimize sağladığınız katkı için çok çok teşekkürler.
http://www.becel.com.tr/



KNORR : Çorbalar, yemeğimizin başlangıcı… Zaman darlığında hepimizin kurtarıcısı. Etkinliğimize sağladığınız katkı için çok teşekkürler...

http://www.herkessofraya.com


Dr.OETKER ; Mutfağımızın baştaçlarından bir tanesi. Onsuz olmaz…Evimizde sıkça kullandığımız ürünlerden bir paket gönderdiği için teşekkürler.
Her zaman yanımızda olup bizleri desteklediği için de Arzu hanım size ve ekibinize ayrıca Birol beye çok çok teşekkürler :)


SELVA ; Dolu dolu bir paketle toplantımıza sponsor oldu. Özellikle şehriyeli Bulgur pilavını çok merak ediyorum.  Mantısına bayılıyoruz zaten :)) 
Gizem hanımcım yine her zamanki gibi yanımızdaydınız çok çok teşekkürler...


TUĞBA KURUYEMİŞ; İzmir’in en gözde ve en beğenilen kuruyemişçisi. Çeşitli baharatlarla ve meşhur Türk Kahvesi ve takvimden oluşan bir paketle toplantımıza destek sağladılar. Kahvesi hem çok taze hem de inanılmaz güzellikte... Yağmur hanımcım katkılarınızdan dolayı çok çok teşekkürler :))
http://www.tugbakuruyemis.com.tr/




LAV : Derin serisi olan 2 güzel ürünü ile bizimle birlikteydi.
Kase takımı ve çay bardağı takımı... Hani şu reklamlara konu olan harika çay takımı :))  Reklam için;  tıklayınız 
(Yeni Cam Yeni Heyecan  sloganı ile  :) ) 
Reklamlarda sıklıkla gördüğümüz o güzel ürünlerinden göndermişler :))
Yağmur hanımcım desteğiniz için çok teşekkürler...

https://www.lav.com.tr



KARRA SİYAH PİRİNÇ; Siyah pirinci kullandım daha önce, kokusu ve lezzetinin aynı buğdaya benzediğini gördüm, bayıldım... Daha sağlıklı ve çok daha lezzetli. Rıdvan beye katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum :)
https://www.facebook.com/karrapirinc

KUNTLAR  İÇECEK : Enerji içeceği. Tadına  henüz bakamadım:) Beraberinde verilen minik kavanozdaki mum kokusu ise şahane:) Bora bey içeceğinde aynı kokuya sahip olduğunu söylemişti telefonda, her iki ürün için de Bora bey size çok çok teşekkür ediyorum. Bizlerle ilk kez birlikte oldunuz devamı gelir inşallah diyorum, Bora bey desteğiniz için çok teşekkürler...
 https://www.facebook.com/Kuntlar


ÇETİN GIDA: Bir İzmir firması Çetin Gıda. Yeri Bostanlıda. Peynir Dolgulu biberli, mantarlı harika mezeler hazırlıyorlar. Ramazan beye katılımlarından dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmeyi diliyorum.
http://www.cetingidapazarlama.com/

MAGGİ : Kırmızı tüllerle kaplı çok güzel bir sepetin içinde tavuk bulyon ve tavuk sosları gönderen Maggi' ye çok teşekkür ediyorum. Sepeti görünce vuruldum, çok hoş bir konsept hazırlamışlar sağolsunlar. 
http://www.nestle.com.tr/
ALGİDA ; Dondurma çeşitleriyle kahvaltı sonrası çok güzel bir süpriz oldu dostlarımıza… Çocuklar gibi şendik. Çok teşekkür ederim Semra Hanımcım, hepsi harikaydı :))
http://www.algida.com.tr/


Kızım ve yeğenimde en çok sevinenler arasındaydılar :)))
İyi ki bizimleydiniz, renk kattınız günümüze...

Tatlılarımızı da yedikten sonra sıra geldi hediye çekiliş zamanına.. Yine birbirinden değerli sponsorlarımızın bizler için gönderdiği çok güzel hediyelerimiz vardı.

REDMOND TÜRKİYE çok amaçlı pişirici Sibel DURAN ( Lezzetdansı ) bloğunun sahibi olan arkadaşımıza çıktı. Günün en şanslısıydı bence :) Sağlıklı güzel günlerde kullanmanı diliyorum Sibelcim. Harika bir ürün, zevkle kullanacağına eminim. Hediyesini Redmond'un Activity şefi olan Filiz Çatalkaya Orhan takdim etti... 
Redmond Türkiye' ye ve Filiz Hanıma çok çok teşekkürler...
KERAMİKA ; Pasta takımı, 6 lı gül kurusu çerezlik, Melisa çay takımı, Çay takımı, 6 lı servis tabağı, 6 lı pasta tabağı, 6 lı mavi pasta tabağı, 6 lı pembe puantıyeli pasta tabağı, 4 lü renkli kupa ile bizimleydi.
Tuğba hanımcım katkılarınızdan dolayı çok çok teşekkürler...


AR YILDIZ; Sahan seti, Cezve takımı ve çaydanlık ile bizimleydi.
Ferhan hanımcım katkılarınızdan dolayı çok çok teşekkürler...


DR.OETKER; Her zaman yanımızda olan, desteğini hiç esirgemeyen Dr.Oetker, hem tüm katılımcılarımıza ürün hem de çeiliş için hediyeler gönderdi.
Kelepçeli kalıp, yuvarlak kek kalıbı ve kare kelepçeli kalıp. 





MARTI ve AKADYA YAYINLARI na bu güzel kitapları gönderdiği için teşekkür ediyorum. http://www.martiyayinlari.com/ , http://www.istanbook.com.tr/
Ve sevgili Handancım (pudratozuna) ricamı kırmayıp bizlere destek verdiğin için çok çok teşekkürler canım. 
CHADO ÇAY; Rooibos Vanilia( vanilya aromalı çayı), Rooibos Chai (baharatlı rooibos çayı ve Mystic India (Aromalı siyah çayı) ile etkinliğimize destek sağladılar. Barış bey katılım gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum :)) Tekrar görüşmeyi diliyorum. http://www.chado.com.tr/


İMSE’de gerçekleşecek olan Melike BAHÇECİ' den 2 kişiye kurs hediyesi …
Şanslılardan birisi de bendim :)  Selcen arkadaşımla birlikte güzel bir gün geçireceğe benziyoruz :))))

Katkılarınızdan dolayı çok teşekkürler Melike hanımcım, kahvelerimizi karşılıklı içeceğiz sonunda :)) :) En kısa zamanda ordayım...

TAZEMASA’ya; gönderdikleri ürünler için çok teşekkür ediyorum.
Ve Tiyatro bileti de 2 arkadaşımıza çıktı. İyi seyirler diliyorum :))
AVON; Değişik ürün yelpazesi ile kozmetikte en bilenen marka; benim de temsilcisi olduğum bir marka :) http://www.avon.com.tr
Sima hanımcım da bizler için AVON ürünlerinden oluşan güzel bir paket gönderdi. çok teşekkür ediyorum katkılarınızdan dolayı.
TARHANABABA; Acılı ve Acısız tarhanaları ile toplantımıza destek oldu. Ev tarhanası doğallığında hazırlanan bu ürünlerin tadı harika. İsmail bey katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Tekrar görüşmeyi diliyorum.
EVİMSARAY; Firması da 3’lü tencere seti ile etkinliğimize destek sağladı. Katılımız için teşekkür ediyorum.
ATLANTİS TABLO; Çok güzel bir tablo ile bize destek oldu. Can bey katkılarınızdan dolayı çok çok teşekkürler...
Ve arkadaşlarımız için seçtiğimiz diğer hediyelerimiz..
Hediyelerinizi sağlıklı, mutlu ve güzel günlerde kullanmanızı diliyorum arkadaşlar...
Etkinliğimize katlan ve güzel ürünlerinden oluşan paketler hazırlayan tüm sponsor firmalara çok teşekkürler.
Redmond                                        http://multicooker.com/tr/     
Martı Yayınları                                 http://www.martiyayinlari.com/
Arkadya Yayınları                             https://www.facebook.com/ArkadyaKitap
Ar-Yıldız                                         http://www.aryildiz.com/
Tazemasa                                       http://www.tazemasa.com/
Tarhanababa                                   http://www.tarhanababa.com/
Chado Çay                                      http://www.chado.com.tr/
Keramika                                        http://www.keramika.com.tr/ 
İMSE - Melike Bahçeci Kursu               http://www.imse.com.tr/
Dr. Oetker                                      http://www.droetker.com.tr/
Evimsaray                                       http://www.evimsaray.com.tr/
Avon                                              https://kozmetik.avon.com.tr/
Atlantis Tablo                                  http://www.atlantistablo.com/
Ben bir de eşim ve kızıma teşekkür etmek istiyorum. Etkinliğin tüm hazırlık süreçlerinde benimle birlikteydiler. Bana destek verdiler. Prensesimin etkinlikten bir gün öncesindeki hazırlığımızdaki emeğini görmeliydiniz :) Canım kızım benim. Sizi seviyorum ailem. . .


Hep birlikte çok ama çok güzel bir gün geçirdik. Sizleri de mutlu görünce inanın tüm yorgunluğumuz gitti.  Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince güzel şeyler yapmak istedik, umarım başarılı olmuşuzdur. Darısı yeni komitenin başına diyorum.
İyi ki bloger olmuşum ve iyi ki sizleri tanımışım. Çok güzel dostluklar arkadaşlıklar kurdum. Hepinizi çok seviyorum. Bir sonraki buluşmada görüşmek dileğiyle . . .
Sevgiler,

36 yorum:

  1. herşey harikaydı. ellerinize, emeine sağlık Fatmacım. yeni komiteyede kolaylıklar diliyorum. kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Aslı'cım, sizlerle güzelleşti günümüz canım benim :))
      benden de kocaman sevgiler...

      Sil
  2. Herşey çok güzeldi.Birlikte olmak zaten güzel.Komiteye tekrardan cok teşekkürler bu güzellikleri yaşamamıza vesile oldukları için..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Özay ablacım, kesinlikle birlikte olmak çok keyifliydi.
      çok öpüyorum seni,
      sevgiler Urla'ya....

      Sil
  3. Fatmacığım beraber çalışmaktan mutluluk duydum. Tekrar yaşattın o güzel pazar günü.. Emeklerine sağlık.Hakkını helal et canım. Başka toplantılarda da görüşmek üzere.O minik elleriyle yardım eden minik prensesi de öp benim için.Arayı uzatmayalım,tekrar buluşalım.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de öyle Şeniz'cim, çok güzel geçti gerçekten. Hepimizin emeklerine sağlık canım benim.
      Sizlerde helal edin... Bıcırığım yanımda öpüyorum hemen senin yerine :) :) :)
      Kesinlikle uzatmayalım, biz kopamayız ki zaten.....
      öpüldün...

      Sil
  4. Canım harika bir yazı olmuş, ellerine sağlık! Tekrar tekrar söylemekten bıkmayacağım, gerçekten unutulmaz oldu, şahaneydi herşey! Hediye en büyük sürpriz oldu benim için!Harika bir ekip mükemmel iş çıkarttınız çok teşekkürler, öpüyorum canım, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel'cim canım benim, çok teşekkürler. Bir sonraki komite üyesi olarak da sizlere kolaylıklar diliyorum birtanem.
      Hep birlikte olmak, birlikte vakit geçirmek çok güzeldi bizler içinde...
      Sabırsızlıkla bekleyeceğim buluşma gününü...
      Ben de seni çok öpüyorum,
      Kocaman sevgiler.

      Sil
  5. Canım her şey için çok teşekkürler..Çok yorulduk, çok çalıştık, çok emek ve zaman harcadık ama çok keyifli bir gün geçirdik tüm dostlarımızla.. Uzun yıllar sürecek bir dostluğun başlangıcı oldu benim içinde.. Öpüyorum seni.. Sevgiler canım benim..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Oya ablacım, hep birlikte başardık bence :)
      Emeksiz yemek olmuyor dimi ama, biz güzel bir ekiptik ve iş paylaşımı yaparak herşeyin üstesinden geldik...
      Kesinlikle bence de uzun sürecek bir dostluğun ilk adımını attık bu kez.
      Çok öpüyorum seni, sevgiler....

      Sil
  6. Gerçekten de her şey harikaydı. Sizinle tanışmak ayrı bir mutluluktu . Tekrar tekrar teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Bedia'cım :)) bende çok memnun oldum bu kez tanıştık yüzyüze en sonunda :)))
      görüşmek dileğiyle,
      sevgiler canmım.

      Sil
  7. Canım benim yazı harika olmuş tekrar herşey için teşekkürler.Harika bir etkinlik oldu.Emeğinize sağlık çok öpüyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nigar'cım canım benim, çok teşekkürler :))
      Sizlerle güzeldi günmüz birtanem...
      öpüyorum çok....

      Sil
  8. Ellerine sağlık güzel bir yazı olmuş tatlı bir yorgunluk oluyor komite için ama sizlerle sohbet etmek güzel bir gün geçirmek dostluğumuzun daim olması hepsinden güzel ayrı ayrı hepinize teşekkürler..
    begonya35

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler Leyla ablacım, aynen öyle tatlı bir yorgunluktu o da sizleri görünce geçti gitti :))))
      Öpüyorum çok, sevgiler....

      Sil
  9. Herşey çok güzeldi.Birlikte olmak en güzeli,tekrar çok teşekkürler Fatmacığım emeklerinize sağlık Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selcen'cim canım çok teşekkürler :)))
      Ne güzel böyle güzel yorumları okumak, sizlerle güzeldi günümüz. İyi ki geldniz :)))
      Çok öpüyorum canım,

      Sil
  10. fatmacım ellerine sağlık canım yazını keyifle okudum . iyi ki blogum var bu vesile ile sizin gibi candan arkadaşlarım oldu prensesi de öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Müjgan ablacım :)))
      Aynen öyle, benim içinde çok özelsiniz...
      Öpüyorum ben de sizi kocaman ....
      Sevgiler,

      Sil
  11. Fatmacım seninle tanışamadık ama hepinizi kucaklıyorum, bu etkinlikte bulunamadım, bir daha ki sefere inşlh..çok selamlar, sevgiler benden..muckk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Dilek'çim daha tanışamadık :(( İnşallah 8. ci toplantımızda yada daha öncesinde bir organizasyon olursa orada görüşebilmeyi diliyorum canım :))) Çok öpüyorum,
      Sevgiler,

      Sil
  12. fatma'cım hepinizin ellerinize sağlık. Çok samimi ve sıcak bir ortamdı. Her şey çok güzeldi. En güzeli de birlikte olmak. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sibel ablacım, komite olmak herşey olmak demekmiş. Onu bu kez çok iyi anladım...
      Keyifli bir süreçti :)) Sizlerle güzelleşti günümüz :))) Öpüyorum sizi çok...
      Sevgiler...

      Sil
  13. Hepimizin emeğine sağlık. Güzel bir iş çıkardık ortaya ... Çok öpüyorummmm…:)) Sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle :) atlattık çok şükür :)))))
      Bende çok öpüyorum kocaman sevgiler......

      Sil
  14. Herşey için hepinize ayrı ayrı tekrar teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Nilgün abalcım,
      Geldiğiniz için bizler teşekkür ediyoruz aslında. Sizlerle güzelleşti günümüz :)))
      Öpüyorum çok, sevgiler....

      Sil
  15. Canım çok güzel bir yazı hazırlamışsın emeğine sağlık :) Çok keyifli bir gün geçirdik bütün komitedeki arkadaşlarıma teşekkürler ediyorum.Ellerinize emeklerinize sağlık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek'çim canım çok teşekkürler, Sizler de iyi ki geldiniz, birlikte eğlendik, güldük :))))
      Bir sonraki için sizlere de kolaylıklar diliyorum.
      Çok ama çok öpüyorum seni Dilommmm :)

      Sil
  16. iadeyi ziyarete geldim ve suan agzımdan sular akıyor :) ne ararsam var blogunda bayıldım en sıkı takipcinim artık sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldiniz sefalar getirdiniz Gülşah hanımcım :)))
      Her zmana bekliyorum öyleyse,
      sevgiler.

      Sil
  17. Fatmacım her şeyi çok güzel düşünmüşsünüz.. Sizinle ve diğer blogger arkadaşlarla birlikte olmak çok keyifliydi emeklerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler bu güzel yorumun için, hepimiz için güzel birşeyler yapmaya çalıştım kendi adıma :)))
      Beğenildiyse ne mutlu :)))
      Çok öpüyorum canım, tekrar görüşmek üzere...
      Sevgiler,

      Sil
  18. Canım çok güzel bir ortammış,haberim olsaydı katılmak isterdim,İzmir in bloggerları işte budur dedim :)

    YanıtlaSil
  19. Adaşım bizim bir grubumuz var, yılda 2 kez buluşuyoruz birlikte. Listeye ekli olanların katılım gösterdiği bir etkinlikti.
    Sponsor firmalarda katılıyorlar etkinliklerimize sağolsunlar.
    Mail grubunda olmadığın için haberin de olmadı muhtemelen :((
    Öpüyorum çok, sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorumlar