Sayfalar

1 Temmuz 2014 Salı

Gazete Röportajımdan Güzel Kareler...


Merhabalar sevgili dostlarım,
Geçtiğimiz günlerde Yeni Şafak Gazete'sinden Büşra hanım beni arayarak röportaj yapmak istediklerini belirtti. Bu haber beni inanılmaz heyecanlandırdı ve çok mutlu etti tabiki. Elimde bitirmem gereken siparişlerim vardı. Onları bitirdikten sonra kendisine ulaştım. Birlikte güzel bir sohbetten sonra röportaja başladık :) Çok keyif aldım. Yayınlanacağı tarihi merakla beklemeye başladım.
Derken birkaç gün sonra bana maille ulaşan Büşra hanım röportajın pazar günü yayınlanacağını iletti. Bu haberle bir kez daha heyecanlandığımı itiraf ediyorum.
29 Haziran Yeni Şafak Gazetesinde çıkan röportajımı bir önceki postta sizinle paylaşmıştım zaten. Umarım sizlerde keyifle okumuşsunuzdur...
Netteki paylaşımda görsellere bu kadar detaylı yer verilmemiş. Gazeteyi elime alınca çok daha mutlu oldum... Bol bol fotoğraf eklemişler..

Şimdi o görsellerle sizleri baş başa bırakıyorum :))

Heyecan, sevinç, şaşkın ve çok mutlu bir blog yazarı olarak size iyi seyirler diliyorum :)

Hayatımızda, bizi mutlu eden böyle güzelliklerin hep var olması dileğiyle,

Sevgiler,






4 yorum:

  1. müthiş bir şey :)
    inşallah banada böyle şeyler kısmet olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba arwen juliet :)
      Öncelikle sayfama hoş geldiniz, inşallah diyorum. Neyin ne zaman karşımıza çıkacağını bilemeyiz öyle değil mi. Bir bakmışsınız size de çok daha güzel bir teklif gelebilir günün birinde. Siz buna yürekten inanın yeter ki.
      Bir gün mutlaka o gelip sizi bulur....
      Çok teşekkürler yorumunuz için. tekrar görüşmek dileğiyle,
      Sevgiler İzmir'den......

      Sil
  2. tebrik ederim böyle güzel işler yapmanız çok hoş azimli ve çalışkanlığınızla çok iyi işlere imza atacağınıza inanıyorum İzmirli olarak mutfak lezzetlerimiz aynı bu ay çok yoğun geçtiğinden dolayı bloglarla fazla ilğilenemediğim için yorumumum gecikti selamlar.....:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler, inşallah günün birinde gerçekleşir belki bu hayalim :)) kim bilir :)
      sevgiler,

      Sil

Yorumlar