Sayfalar

13 Mayıs 2014 Salı

KİPA KAPIMDA



Merhabalar,
Geçtiğimiz hafta Kipa Halkla İlişkiler Sorumlusu Şeyda hanımla birlikte yaptığımız görüşmelerde bizlere Kipa'nın yeni bir uygulamasından bahsetti. Etkinlik ile ilgili yoğun bir diyalaog içindeydik kendisiyle, her gelişmeden bizleri haberdar etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum :))
Sizlere harika bir haberim var... Artık koca koca poşetleri yorularak eve taşımak yok. Kipa sizin yerinize bu işi çok da güzel bir şekilde üstlenmiş. Evden çıkmadan alışveriş yapma rahatlığını sunuyor bizlere. Öylesine harika bir sistem kurulmuş ki her şey düşünülmüş. Kipa Kapımda uygulamasını kullanın, alışverişin keyfini çıkarın. Ben yeni sloganı buldum bile :)))
Size biraz sistemden söz etmek istiyorum. Yaptığınız alışverişinizin teslimat saat dilimlerini kendinize göre belirleyebiliyorsunuz. Hiç zarar görmeden tam zamanında teslimat, isterseniz siteden isterseniz de kapıda kredi kartı ile ödeme seçenekleri mevcut. Bu da çok hoşuma gitti. Herşey ama herşey titizlikle düşünülmüş ve sistem çok güzel bir şekilde işliyor. Bundan iyisi can sağlığı değil mi ama :))
Evde akşama kadar teslimat beklemek yerine belirttiğimiz saatlerde kapımıza gelmesi çok güzel. Ben alışverişimi 11 Mayıs gece 23:30 sularında yaptım. Ve sabah erken saatte teslimatı tercih ettim. Ertesi sabah tam saatinde KİPA'nın güler yüzlü personeli kapımdaydı. Hatta çifte mutluluk yaşattılar bana. Kapıma gelen personel önce elinde bir buket karanfil ile Anneler Günü mü kutladı :) Sonrasında da alışverişimin detaylarını aktardı. Siteden istemiş olduğum bir ürün yokmuş, yerine muadil bir ürün gönderilmiş. Farklı renkte bir poşette sunuldu bu ürün. Üstelik ürünü istemez isem geri alabileceğini, alma zorunluluğumun olmadığını belirtildi. Dayatma yok yani. Kasalar içinde gelen itinayla paketlenmiş ürünler, temizlik ürünü farklı bir kasada, gıda ürünleri farklı kasada geldi. Dökülme ihtimali olan ürünlerimin de ağzı bağlanmıştı.
Verilen bu özen müşteriye verilen değerin bir göstergesi diye düşünüyorum. Uygulamadan her yönüyle çok memnun kaldım.


Bence sizlerde bu kolaylıktan gönül rahatlığı ile faydalanın. Zamanın su gibi akıp geçtiği şu dönemde hayatı kolaylaştırmak gerekiyor diye düşünüyorum. 
Biz sevdiklerimize zaman ayıralım. Alışveriş işini KİPA'ya bırakalım o gerisini halleder...




10 yorum:

  1. Çok güzel bır erkinlikti .Kipa kapımda hakikatten buyuk kolaylık .Fatmacıgım güzel bır yazı olmuş .Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok keyifliydi Özay ablacım, artık online alışverişin adresi belli oldu :))))
      Çok teşekkürler,
      Sevgiler :)

      Sil
  2. Fatmacım gerçekten anlattığın gibi bu zamanın koşup gittiği günlerde çok büyük rahatlık ve kipa daha düzenli bir alışveriş sunduğundan bizi çok memnun etti Artık kipa kapımızda :)

    YanıtlaSil
  3. Düzenin sorunsuz işleyişine hayran kaldım doğrusu...
    Kesinlikle öyle canım, Kipa artık kapımda :)))
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. hıııım ne güzel bir uygulama:) bu arada sizi takip ediyorum bende sizi beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok güzel bir uygulama :)))
      büyük rahatlık :) teşekkürler ilginize, hemen geliyorum bende...
      sevgiler...

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. İzmir'den de sıcacık sevgiler Gülengörücü Hobidünyası :)))

      Sil
  6. Etkinlik bahane, hizmet şahane :)))) Kalemine sağlık Fatoşçum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öyle Serap ablacım :))))
      teşekkürler ve kocaman sevgiler...

      Sil

Yorumlar