Sayfalar

26 Nisan 2014 Cumartesi

www.portakalbahcem.com


Merhaba sevgili dostlarım,
22 Nisan Salı günü RCS Cafe'de portakalbahcem' in düzenlediği bir etkinlikte İzmirli Yemek Blogerları olarak toplandık. Finikeden gelen portakal ve limon aromalı kurabiyelerinden, birbirinden nefis reçel ve marmelatlarından, taze sıkılmış portakal suyundan ve limonatasından içtik. Tadına doyamadık diyebilirim. Hele reçeller harikaydı gerçekten. Bu keyifli kahvaltı için emeği geçen herkese çok teşekkürler ediyorum :))
http://www.portakalbahcem.com/ 'a internet üzerinden ulaşıp siparişlerinizi verebilirsiniz.


Portakalbahcem.com bir tıkla “dünyanın en lezzetli portakalı”nı kapınıza getiriyor.
100 yıldır Finike'de narenciye üreten bir ailenin son kuşağının kurduğu portakalbahcem.com 33 farklı ürünü internet üzerinden tüketicilerle buluşturuyor. Finike portakalının yanı sıra geleneksel yöntemlerle evde hazırlanmış katkısız reçeller, anne yapımı kurabiyeler, hediye sepetlerinin yer aldığı sitede nar, greyfurt, limon, mandalina, kumkuat ve şadoks gibi meyveler de doğal ve lezzetli ürün meraklılarıyla buluşuyor.
Portakalbahcem.com’da “dünyanın en lezzetli portakalı” unvanını taşıyan Finike portakalı ve diğer narenciyeler sipariş üzerine toplanıyor ve hiçbir kimyevi koruyucu işlem uygulanmadan, bekletilmeden hızla kargoya veriliyor. Bu sayede ürünler en taze halleri ile sofraya ulaşıyor.

 
Portakalbahcem.com’da kredi kartı, havale ya da PayPal ile ödeme yapılabildiği gibi, tüketiciler kapıda ödeme seçeneğini de tercih edebiliyor.


Dünyanın en lezzetli portakalı neden Finike'de?

Finike ovası; mükemmel mikro kliması, alüvyon toprak yapısı ve harika su kaynakları nedeni ile dünyanın en kaliteli narenciye ürünlerinin yetiştirildiği verimli tarım ovalarından biridir. Finike’nin doğu, batı ve kuzey cepheleri dağlarla çevrilidir. Güneyi, deniz rüzgârlarına açıktır. Bu nedenle yıllık ortalama yüzde 85 gibi narenciye için gerekli yüksek nem oranına sahiptir.
 
Finike Portakalı, doğal dengelerin ideal yapısından dolayı, kendine has aroması ve optimum brix-asidite dengesi ile dünyanın en lezzetli portakallarındandır. Asidite dengesinin optimumda olması meyvenin posa miktarının minimum ve ağızda yerken erimesini sağlamaktadır. İçerdiği su oranı yüksektir. Tüketimi mideyi rahatsız etmez. Brix oranının ideal olması portakalın tatlı ve aromalı olmasını sağlamaktadır. Bütün bu özelliklerinin yanısıra, butik üretim yapısı (Türkiye’deki toplam portakal üretiminin sadece yüzde 10’u), Finike Portakalı’nı diğerlerinden farklı ve ayrıcalıklı kılmaktadır.

5 yorum:

  1. Her zaman olduğu gibi birlikte geçen güzel bir etkinlikti.Reçeller harikaydı.Fatma'cıgım yazında çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  2. ÇOK KEYİFLİ VE "DOYURUCUYDU" :)) KALEMİNE SAĞLIK FATOŞÇUM :)

    YanıtlaSil
  3. fotoğraflar cok hoş. muffinler ve kurabiyeler mükemmel görunuyr

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir etkinlikti. Reçeller muhteşemdi...

    YanıtlaSil
  5. Sizlerle birlikte daha nice güzel etkinlikler de buluşmak dileğiyle. Eline sağlık Fatmacim

    YanıtlaSil

Yorumlar