Sayfalar

11 Ocak 2013 Cuma

MosModa'dan güzel bir çekiliş .....


MosModa Modanın Sanal Başkenti

Merhaba değerli okuyucularım,
 
Sizlere bugün tanıtmak istediğimiz sitemiz bir çok ünlünün yakından takip ettiği, Hollywood'un ünlü tarzını sizlerin kapısına kadar getiren MosModa firması.
 
 

MosModa firmasını eminim bir çok okuyucumuz yakından takip ediyordur. Elit düzeydeki ürünleri, göz alıcı şıklığı ve hayat boyu zevkle kullanılabilecek kalitedeki ürünleri ile Türkiyenin ender siteleri arasında MosModa. Firmamızı daha önce duymayan okuyucularım eminim bugün tanıyınca onu çok sevecekler. 


 
Ünlü markaları bulmak için mağaza mağaza gezmeye, orjinal mi diye araştırmaya son. MosModa firması %100 orjinallik garantisi ile dünyaca ünlü markaları sizler için bir araya getirdi. J Brand,True Religion7 For All MankindTory BurchHermesChanelLouis Vuitton gibi dünyaca ünlü markaların yanı sıra tamamı ile yurtdışına ithalat yapan Türk markaları Stefano ve Ageless, ayrıca Türkiye'nin en yetenekli moda tasarımcılarına ait HazericoRaisa Vanessa SasonDilek Kaygusuz,Begart, Ahu Ateşel, Fashionbypride, My Best Friends, Two Dream Makers, Elif ŞimalLorange de Candan gibi markaları aynı çatı altında bulabilirsiniz.

 

Sitede bulunan kategorilere yakından bakacak olursak;MARKALARGİYİMÇANTAAYAKKABIAKSESUARİÇ GİYİMTAKI. Bu kategorilerin yanı sıra STİL HOLLYWOOD kategorisine mutlaka bakmanızı öneririm. Ünlülerin tercihi marka ve ürünler sizler için özenle seçilmiş. Üstelik şu an bir çoğunda oldukça güzel indirimler mevcut. Fikir konusunda kararsız kaldıysanız EDİTÖRÜN SEÇİMİ size yardımcı olacaktır. Tabi İNDİRİMDEKİLER bölümüne göz atmayı da unutmayın. Marka ürünleri, bulamayacağınız kadar uygun fiyata temin edebilirsiniz.

MosModa sitesinde bulunan onlarca markadan herkesin eminim bir favorisi vardır. Benim favorimBejeweled markası. Bejeweled by Susan Fixel  Amerika'da son derece popüler olan bir marka. Taytların üzerindeki işlemeler sizinle de paylaştığım görsellerde gördüğünüz gibi göz alıcı. Üstelik bu muhteşem desenlerin üzerinde gerçek Swarovski taşları kullanılıyor. Bu da onun şıklığını kalite ile buluşturuyor. Hollywood’da çok moda olan "Kot Görünümlü Tayt”, diğer bir deyişle "Jeggings” modelleriyle ortalığı kasıp kavuran Bejeweled; günlük hayatlarında Beyonce, Britney Spears, Shakira, Jessica Alba, Paris Hilton, Jennifer Aniston, Jessica Simpson, Gwen Stefani ve Sharon Stone gibi ünlü yıldızların üzerinden düşmüyor.

 

Dünyaca ünlü markaların yanı sıra MosModa sitesinde erkekler için dünyanın 1 numaralı Jean markasıTrue Religion'u, bayanlar için ise Britney Spears, Rihanna, Jennifer Lopez ve Alessandra Ambrosio gibi dünya yıldızlarının da sıklıkla tercih ettiği J Brand markasını bulabilmeniz mümkün. 
 
 

Firmamızı bir de kendilerinden dinleyelim:
MosModa, dünyaca ünlü markaların sezon ürünlerini siz modaseverlere sunan bir alışveriş platformudur. Los Angeles'taki ilk mağazasıyla başlayan moda serüvenine MosModa.com ile Türkiye'de devam eden %100 yerli sermayeli bir kuruluş olan MosModa, 2012 Eylül ayında Ankara'da açtığı ilk konsept mağazasıyla da ürünlerini Türk modaseverlerin beğenisine sundu.
MosModa’ya üye olarak dünyanın en trend markalarına yıl boyunca avantajlı fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra ‘Markalarımız’ bölümümüzden dilediğiniz gibi alışveriş yapabilir, ‘VIP Müşteri Hizmeti' ile istediğiniz markanın, istediğiniz model ve bedenini MosModa'ya bildirebilir ve size özel bu hizmetten faydalanabilirsiniz. Bu hizmetten faydalanmak için İletişim Menüsünden formu doldurarak bize göndermeniz yeterlidir.
 
 
Hiçbir ekstra maliyet ve bekleme süresi yaşamadan ulaşabileceğiniz, benzersiz bir alışveriş deneyimini yaşarken aynı zamanda tükenen ürünler için size özel sipariş ayrıcalığından da yararlanacağınız MosModa tam size göre. MosModa’ya hemen üye olarak tüm seçkin markalara tek bir adresten ulaşmaya ve avantajlı fiyatlarla lüks ve güvenli alışverişin tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.
 
 

MosModa firmasının kalitesini henüz görme imkanınız olmadı mı? Şimdi bu şansı yakalayabilirsiniz. Firmamızın 1 okuyucumuza süpriz hediyesi olacak.
 
Kampanya Şartlarımız:
*Siteye üye olun: Üye Ol
*Fan sayfasını beğenin: Fan Sayfası (Beğendiğiniz facebok linkini lütfen yorumlara ekleyin)
*Ek +1 çekiliş hakkı için: Twitter adresinizden @mosmodacom  #benimmarkam mentionu ile favori markanızı @mosmodacom 'a yazın.
(Lütfen sitemize yorum bırakırken twitter linkinizi eklemeyi unutmayın)
 
Bloğunuzda duyurursanız +1 hakkınız daha olacaktır. Bloğunuza mutlaka ana sayfa linkimizi de ekleyin.(http://www.kaliteyitaniyalim.com/) Yorumlara blog linkinizi bırakmayı unutmayın.
 
Kampanyamız 11 Ocakta sona erecektir.
Not: Kampanyaya katılan arkadaşlarımın yorumlarını http://www.kaliteyitaniyalim.com/ adresindeki kampanya duyurusunun içie yapmasını önemle rica ediyorum :)))
Herkese bol şans diliyorum...
Sevgiler...

1 yorum:

  1. Thаnkѕ for the auѕpicіous ωгitеup.

    It іn fact used to bе a leіsure aсcount
    it. Glanсe comрleх to fаr ԁelіverеd agrеeable from you!

    By thе way, hoω could ωe сommunicatе?


    Feel free to vіsіt my blog; www.iamsport.org
    Feel free to surf my page :: kidney stones during pregnancy

    YanıtlaSil

Yorumlar