Sayfalar

13 Mart 2012 Salı

KAPUSKA



Malzemeler:
6-7 büyük lahana yaprağı,
150 gr kıyma,
2 havuç
1 büyük soğan,
1 yemek kaşığı domates salçası,
1 yemek kaşığı biber salçası,
su, tuz, zeytinyağı,


Hazırlanışı:
Öncelikle lahana yapraklarını yıkayıp süzdürelim. Sonra küçük küçük parçalara ayıralım keselim. Tencereye zeytinyağını alıp kıymayı küp doğranmış soğanı da ekleyip kavuralım. Ardından salçaları ekleyip kavurmaya devam edelim. Yuvarlak doğranmış havucu da ekleyip karıştıralım. Lahanaları da ekleyip 2 dk da öyle kavuralım. Daha sonra sıcak suyunu kontrollü koyup tuzunu ekleyelim. Sebzeler yumuşayana kadar pişirelim. 25 dk kadar.
•Afiyet Olsun.....
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar